Søren Bunk og Michael Gadegaard, direktører og ejere af DIS. Arkivfoto

Søren Bunk og Michael Gadegaard, direktører og ejere af DIS. Arkivfoto

Ottende gazelle-kåring til Skanderborg-firma

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS holder dampen oppe

Hvert år hyldes Danmarks vækstelite i erhvervslivet, når årets gazelle-virksomheder kåres, hvor det ofte er de små- og mellemstore virksomheder, der løber med æren.

I år er ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS med hovedkvarter i Skanderborg blevet kåret til gazelle-virksomhed for ottende gang.

Fortsat høj vækst

Det er usædvanligt, at modne virksomheder modtager den anerkendte pris. For efterhånden som en virksomheds omsætning og indtjening øges, bliver det samtidig en større udfordring at kunne fremlægge vækstrater i gazelle-skala.

Antallet af danske virksomheder, som modtager en gazelle er knap fem procent. Til gengæld er det under en halv procent af gazellerne, der har syv kåringer eller mere.

"At vi for ottende gang kåres som Gazelle-virksomhed af Børsen, er en stor anerkendelse af DIS, og noget vi naturligvis er meget stolte af. Det giver os helt klar en motivation til at gå efter den niende," siger direktør og partner i DIS Michael Gadeberg i en pressemeddelelse.

I 2003 blev DIS gazelle-vinder og løb med førstepladsen blandt de hurtigst voksende virksomheder i Østjylland og er efterfølgende blevet kåret som gazelle-virksomhed i 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 og nu også i 2018.

To nye danske afdelinger

I regnskabsåret 2017/18 har DIS åbnet to nye afdelinger i Danmark - i Kolding og i Sønderborg. Derudover har ingeniør- og udviklingsvirksomheden åbnet en afdeling i Barcelona i Spanien og to i Storbritannien i henholdsvis Lowestoft og i London.

Virksomheden tæller nu i alt 18 afdelinger på verdensplan, og beskæftiger mere end 500 ingeniører.

jesl

Det giver os helt klar en motivation til at gå efter den

niende.

Michael Gadeberg

Publiceret 21 November 2018 10:00