Arkivfoto.

Arkivfoto.

DEBAT:

Velkommen tilbage til den borgerlige lejr

Af Aksel Nielsen, Formand Dansk Folkeparti Skanderborg, 8660 Skanderborg

Velkommen tilbage til den borgerlige lejr.
Som jeg læser det i lokalaviserne, er det nu Det Konservative Folkeparti i Skanderborgs agt til det kommende kommunalvalg 2017 igen at arbejde på den borgerlige side. Derfor vil jeg vil gerne på egne og på DF lokalforeningen i Skanderborgs vegne byde Det Konservative Folke-parti hjertelig velkommen tilbage til et ægte, godt og loyalt fælles fodslag i den borgerlige sags tjeneste.
Jeg vil også gerne byde Det konservative Folkepartis nye spidskandidat Tomas Lage Cordtz velkommen i kampen om en borgerlig ledet kommune. Vi håber, som I selv beskriver det, at I nu sammen med andre borgerlige partier vil deltage i et rigtig godt samarbejde i det næste 1½ år hen imod den kommende valgkamp 2017. En stærk valgkamp med en reel borgerlig klangbund. Vi glæder os til seriøst at kunne arbejde på, at få et borgerligt ledet byråd i Skanderborg Kommune tilbage.
Jeg er da også lidt beæret over, at Det konservative Folkeparti i Skanderborg har fundet at DF's valgsprog siden 2013 “DF – valget for alle i kommunen” er så velklingende, at man bruger det - lidt omskrevet til, at Det Konservative Folkeparti i Skanderborg er, “Borgerlige stemmer der arbejder for hele Skanderborg kommune”.
Vi ser frem til at samarbejde med et ægte borgerligt Konservativ Folkeparti.

Publiceret 06 June 2016 13:00