Et skub til kulturen

Kultursamvirket i Skanderborg Kommune har siden januar 2009 uddelt midler fra kulturpuljen til over 50 kulturelle arrangementer rundt i hele kommunen

Har du et kulturarrangement, som trænger til en økonomisk hånd. Så er der hver måned mulighed for at søge penge fra en pulje, som varetages af Kultursamvirket under Skanderborg Kommune. Det kan være store og små arrangementer, såsom koncerter, teaterforestillinger, kunstarrangementer, foredrag og meget mere. "Det bobler af kultur rundt omkring i kommunen, og rigtig mange foreninger har i løbet af det første halve år af 2009 fået øje på kulturpuljen til deres kulturelle aktiviteter og arrangementer, siger Olav Jonas, formand for Kultursamvirket, som opfordrer foreninger, som planlægger kulturelle arrangementer til efteråret til at søge, for der er stadig støtte at hente fra kulturpuljen.

Hvordan søger man kulturpuljen?

Kultursamvirket behandler hvert arrangement ud fra en konkret ansøgning, og på den baggrund laver samvirket en vurdering ud fra nogle fastlagte principper. Du kan læse mere om, hvem der kan søge og hvad, man kan søge til på kommunens hjemmeside under Kultur og Fritid, www.skanderborg.dk/kultur.

Publiceret 30 June 2009 14:58