Fuld gas i grusgraven

Skanderborg motor orienterings klub (SMOK) er igen i år 9. maj medarrangør af et Åben hus arrangement. Arrangementet, der afholdes i Stjær grusgrav, Kollens møllevej 74, starter kl. 10.00 og slutter kl. 15.00

Har du lyst til at få en sludder om motorsport, eller går du med en drøm om motorsport, og har du lyst til at bruge dagen på at opleve og prøve at køre en folkeracer-bil, har du her chancen. Skanderborg Motor Orienterings Klub inviterer nemlig til Åben hus arrangement i Stjær Grusgrav lørsdag 9. maj, og har i dagens anledning monteret et ekstra sæde i deres Folkeracer-biler, så de der ønsker at have en øvet chauffør ved siden af kan prøve bilen. Arrangementet, der starter kl. 10.00 får i år besøg af 'Zulu Djævleræs' deltageren Stig Tøfting.

Sikker bil

En Folkeracer bil er meget sikker, da den er bygget med et sikkerhedsbur og har en firepunktsele over racersædet. Alt andet inventar er fjernet fra bilen. Der køres i en brandhæmmende køredragt med tilhørende handsker og sko og selvfølgelig en godkendt styrthjelm. En folkeracer bil kan bygges og holdes kørende for små penge, og SMOK er selvfølgelig behjælpelig med råd og vejledning i at bygge. Til efteråret arrangeres ugentlige byggedage i SMOK. Det er tilladt at køre Folkerace fra det år,man fylder 14. Men unge under 18, der ikke har deres forældre med til arrangementet skal have en skriftlig tilladelse med.

Publiceret 02 May 2009 03:00