Hvorfor er du til 'Rock ved Kulturen'?

Kåre (vokal, sax og megafon), Thor (guitar), Anders (guitar og keyboard) og Mikkel (Bas). Alle elever på Brøruphus Efterskole og medlemmer af bandet: 'Hvad er det Lux':

"Vi er her, fordi vi skal spille koncert kl. 18.30. Vi har spillet sammen i to måneder, og det er vores første koncert. Stilen er lidt atypisk og spænder over jaxx og rock. Vi er kommet tidligt for at tjekke de andre bands ud og få styr på tingene, inden vi skal på. Og det var heldigt nok, for vi har glemt et kabel. Det er primært musikken vi er her for, men det er et ganske udmærket arrangement."

Lasse, 13 år, og Frederik, 13 år, går begge i 7. klasse på Skåde Skole.

"Vi er her, fordi Lasses mor arbejder på Skanderborg-Odder center for uddannelse, og hun skulle herned. Vi havde ikke noget at lave, og så tog vi med. Vi synes, det er meget godt, men vi glæder os allermest til koncerten med BliGlad. De andre bands har vi ikke hørt før. Det er også lidt ærgerligt, at der er så lang kø til at prøve Nintendo Wii."

Tia, 18 år og gymnasieelev fra Nørre Vissing, Amalie, 17 år og efterskoleelev fra Skanderborg, Marianne, 17 år og gymnasieelev fra Hørning.

"Nogen af vores venner skal spille, så derfor er vi her. Vi skal også høre BliGlad, og så har vi fået taget et crazy foto - det var sjovt. I det hele taget er det megafedt og rigtig hyggeligt."

Maria, 13 år, Marie 14 år, Mette 14 år. Går alle på Stilling Skole.

"Her er meget fedt. Vi er her for at møde nogle nye mennesker, men vi kan desværre ikke være her i så lang tid. Vi kigger os lidt omkring, og så skal en, vi kender, spille senere. Det er meget nice, at der sker noget. Ung aften er også rigtig sjovt."

Publiceret 27 April 2009 14:33