Laila Adamsen ny leder af EDC-afdeling i Ry

Den nye leder af ejendomsmæglerkontor har boet i Ry i 20 år.

Artiklens øverste billede
Forrest fra venstre Line Wedel Rasmussen og Mads Søndergaard Mikkelsen. Bagerst fra venstre Laila Adamsen, Brian Svit og Per Sloth Nielsen. Pressefoto

Med ansættelsen af Laila Adamsen 1, decenber som den nye leder styrkes salgsfronten i EDC Ry, der ejes af Per Sloth og Brian Svit, EDC i Skanderborg.

Lailas Adamsens mere end 20 år i Ry har givet hende et stort lokalt netværk og et stort kendskab til Ry og området. Hun har gennem alle årene siddet i diverse bestyrelser i Ry og kender herigennem rigtig mange mennesker.

Den helt rigtige

»Vi har netop brug for mennesker, der er gode til at snakke med alle typer mennesker og til at danne relationer, og dette ser vi som en stor styrke hos Laila, der er en meget stærk salgsprofil, og med hendes uddannelse som økonom, er hun den helt rigtige for os til vores Ry-afdeling«. siger Per Sloth Nielsen, i en pressemeddelelse.

Laila Adamsen nyder at få en snak om stor og småt, når hun eksempelvis handler i Kvickly Ry, og det kan ofte tage en time at købe ind, fordi hun kender så mange mennesker.

Vi har netop brug for mennesker, der er gode til at snakke med alle typer mennesker og til at danne relationer, og dette ser vi som en stor styrke hos Laila, der er en meget stærk salgsprofil, og med hendes uddannelse som økonom, er hun den helt rigtige for os til vores Ry-afdeling.

Per Sloth Nielsen, EDC

»Jeg har altid haft stor interesse i boligmarkedet og glæder mig så meget til at byde folk i Ry og omegn indenfor hos EDC og til at få en snak om boligmarkedet, og hvad EDC kan gøre for den enkelte familie. Jeg skal holde så mange kaffemøder den næste tid, og i december måned byder vi meget gerne på en kop varm gløgg«, siger hun.

Laila Adamsen er uddannet cand.merc og har arbejdet med salg og marketing i mere end 25 år. Hun kommer fra en stilling som medierådgiver hos Mediehuset Midtjyllands Avis med blandt andet det kommercielle ansvar for Ry Ugeavis. Tidligere arbejdede hun som salgs- og marketingchef hos blandt andre AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg.

Læs også

Del artiklen