Galten-firma hædret med ErhvervsUdvikler-Prisen

Niels Aage Kjær og AVK modtog tirsdag 9. november ErhvervsUdvikler-Prisen 2020

Artiklens øverste billede
Anne-Mette Kjær (tv) modtog prisen på vegne af sin far, Niels Aage Kjær, der var forhindret, dahan er testet positiv for corona. Foto: Per Bille

AVK var i går vært for ErhvervSkanderborg i forbindelse med efterårets medlems-arrangement og uddeling af ErhvervsUdvikler-Prisen 2020, som gik til Niels Aage Kjær, der har stået i spidsen for AVK-koncernen i mere end 50 år, og som dermed har bidraget med positiv vækst både i og uden for Skanderborg Kommune.

Arrangementet foregik på AVK Academy & Visitor Center i Skovby, hvor cirka 80 deltagere fra ErhvervSkanderborg deltog i arrangementet.

Corona-positiv

Niels Aage Kjær var desværre selv forhindret i at deltage i arrangementet, da han var testet positiv for Corona, og derfor ikke kunne møde op af hensyn deltagerne.

På vegne af Niels Aage fortalte Pernille Kjær historien om AVK, som i år fejrer 80-års jubilæum, og AVKs bidrag til en bæredygtig udvikling og miljøindsats.

Anne-Mette Kjær modtog prisen på vegne af sin far. Hun understregede, at Niels Aage var ked af ikke at kunne deltage, men bad hende fortæller, at han er meget stolt og glad for at modtage ErhvervsUdvikler-Prisen.

»Det er en anerkendelse, som betyder rigtig meget for mig, men også en anerkendelse som har stor betydning for familien og for AVK’s mange dygtige medarbejdere,« udtaler Niels Aage Kjær ifølge datteren Anne-Mette Kjær.

Meteorolog Jesper Theilgaard forklarede ved arrangementet om klimaændringer og de udfordringer, det giver i samfundet, samtidig med at det for mange virksomheder rummer muligheder for vækst og initiativer inden for en lang række områder.

bo

Læs også

Del artiklen