Valgeftermiddag hos Kamstrup

Fremtiden for erhvervslivet i Skanderborg er på agendaen 1. november.

Artiklens øverste billede

Et godt erhvervsklima er afgørende for vækst og udvikling i lokalområdet. Så hvordan skaber vi det bedste erhvervsklima i Skanderborg kommune? Og hvor ligger prioriteringen hos lokalpolitikerne?

Det sætter ErhvervSkanderborg i Samarbejde med BusinessForum Skanderborg spot på, når de 1. november kl. 16 hos Kamstrup i Stilling inviterer til valgeftermiddag med særligt fokus på erhvervslivet, hvor de lokale spidskandidater gør rede for deres prioriteringer i forhold til erhvervslivet.

Eftermiddagen starter med et kort indlæg ved Kenneth Mikkelsen, tidligere erhvervsdirektør hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, nu folketingsmedlem for Venstre. Herning & Ikast-Brande har gennem mange år ligget helt i top på Dansk Industris liste over erhvervsvenlige kommuner. Kenneth Mikkelsen deler ud af sine erfaringer om, hvordan de to kommuner samarbejder med erhvervslivet.

Herefter er der et kort indlæg ved Kenneth Iversen, tidligere direktør for virksomheden Unimerco og nu medejer af Skanderborg-virksomheden Remoni. Unimerco ligger i Sunds som er en del af Herning kommune, og Kenneth vil give sit syn på samarbejdet mellem virksomheder og kommune.

Spørgsmål til spidskandidaterne kan med fordel på forhånd mailes til mail@erhvervskanderborg.dk, opfordrer arrangørerne og tilføjer, at der naturligvis også er mulighed for at stille spørgsmål på dagen.

Dagen faciliteres af Hans Krabbe, chefredaktør på Midtjyllands Avis.

Arrangementet er åbent for alle lokale virksomheder, og det er gratis at deltage. Tilmelding nødvendig senest 27. oktober.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen