Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Husk nu cykelstierne i den grønne omstilling

Artiklens øverste billede
Der mangler cykelstier til børnene, lyder det i dette debatindlæg. Arkivfoto

Det så jo vældig fint ud med løfterne og målsætningerne for Skanderborg kommune, der manglede bare lige cykelstierne til vores børn , så forældrene ikke skal starte bilen hver dag fordi der mangler 1-2 km cykelsti til skolebørnene.

Mange steder handler det netop om korte men dødsensfarlige bidder af landeveje, der forhindrer børn i at lære at bruge cyklen i det daglige.

Jeg håber at vore lokalpolitikere vil tage en cykeltur til og fra de forskellige skoler i kommunen og se, hvor der med stor grøn fordel kan lappes på korte strækninger.

...forældrene kan jo ikke have dem i ladcyklen for evigt.

Et eksempel vil være stykket fra Alken af Emborgvej til Skanderborgvej, et stykke vej der efter sigende, både har været fundet penge og planlægning til før.

Kom nu politiker-venner! Lad nu selv bilerne stå og kom ud i det snart grønne, der er helt givet kaffe på kanderne hos de mange børnefamilier, der hjertens gerne vil tale om mulighed for grøn cykling til kommunens voksende børneskare, forældrene kan jo ikke have dem i ladcyklen for evigt.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Del artiklen