Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Spildevandsskandale – uhørt og skandaløst

Artiklens øverste billede

Uhørt og skandaløst! Fortsæt evt. selv rækken af kraftudtryk! Et er, at man som politiker i Skanderborg Kommune skal høre i nyhederne, at der ryger urenset spildevand ulovligt ud flere steder i kommunen - endda tæt en legeplads, hvor børn risikerer at komme i kontakt med guderne må vide hvad! Det er skandaløst i sig selv.

Noget andet er, at forsyningen og administrationen har kendt til det længe, mørklagt miseren og undladt at underrette os politikere. Det er lige så skandaløst og foruroligende. Hvordan i alverden skal vi folkevalgte kunne handle og løse problemer på borgernes vegne, hvis sager mørklægges?

Der skal omgående styr på spildevandsudledningen, så urenset spildevand ikke bare ryger ud i naturen. Forsyningen og forsyningsformanden, administrationen og borgmesteren må og skal i gang med at rydde op i miseren.

Thomas Cordtz, borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti

Borgmesteren må og skal som kommunens øverste leder på banen og sikre, at byrådet får de informationer, vi har brug. Alt andet er urimeligt.

Det er muligt, at borgmesteren vil lægge ansvaret for udledningen af spildevandet på Forsyningen. I hvert er det det, der forsøges med udtalelser i pressen. Men kommunen har også del i balladen, og at byrådet løbende opdateres om verserende sager og problemer, er i sidste ende borgmesterens ansvar. Og det kan han ikke fralægge sig!

Der skal omgående styr på spildevandsudledningen, så urenset spildevand ikke bare ryger ud i naturen. Forsyningen og forsyningsformanden, administrationen og borgmesteren må og skal i gang med at rydde op i miseren. Og så må vi fra politisk hold på det strengeste kræve om fremover at blive opdateret - også om sager det er ubekvemme!

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.