Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

På udflugt med pensionisterne

Efter den lange covid19 pause og savnet af den ugentlige sammenkomst hver fredag i Bellis er det skønt, at Pensionistforeningen er startet op igen.

Det er jo en gammel forening, den blev startet allerede i 1938 og i krigsårene var derover 300 medlemmer. I tirsdags havde de udflugt til det naturskønne Hald sø og Dollerup bakker, derefter gik turen til Viborg domkirke med de skønne kalkmalerier malet af Joachim Skovgård. De er fantastiske og alle bør se dem, de er lige blevet frisket op og står endnu flottere.

Middagen og kaffen fik vi på den minderige Rindsholm kro.

Skanderborg Pensionistforenings årlige program har gennem en årrække været sammenkomsten i Bellis hver fredag, to busture i Danmark, én udenlands bustur, et par årlige frokoster, kaffe og kage flere gange og eventuelt en indkøbstur til Tyskland før jul.

Det årlige kontingent er overkommeligt kun 60 kr.

Der er plads til flere medlemmer, både de der kun vil nyde, men også til de der gerne vil yde et frivilligt arbejde og være med til at lede foreningen fremover.Til de der er imod bankospil – prøv det fredag i Bellis – det anbefales af lægerne, vi skal holde hjernen i gang, og det er bankospil et godt middel til.

Læs også

Del artiklen