Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

DF: Vi er nød til at kikke på et alternativ til Pavillon 5

Artiklens øverste billede
Tanken om at flytte Hørningskolen til Pavillon 5 på Sølund er i strid modvind hos forældrene. Arkivfoto

Debatten har kørt længe og selvom at Dansk Folkeparti ikke er repræsenteret i Undervisnings- og Børneudvalget, har jeg fulgt sagen meget tæt. Fra starten var det et ønske fra Hørningskolen at flytte til Sølund, men det er det ikke mere, i hvert fald ikke til Pavillon 5.

Og det er helt forståeligt, for uanset hvad man gør af tiltag, så er der ingen af de eksisterende Pavilloner på Sølund, jeg mener, egner sig en skole, som Hørningskolen og derfor er vi i byrådet nød til at lytte til forældrene og skolens personale og finde et alternativ til dette. Og det haster det er nu ca. ni måneder siden at byrådet traf en beslutning om at iværksætte arbejdet med den ny skolestruktur og inden da have man arbejdet i ca. ti måneder for at komme til et resultat der var brugbart. Det er meget lang tid at holde forældre og personale hen, ikke mindst når man har fundet et sted hvor de nu ikke ønsker sig hen.

Der er afsat 30 mill. kr. til projektet, og der er ingen tvivl om at det langt fra er nok til at indrette i skolen i Pavillon 5. derfor skal der findes et brugbart alternativ og måske kunne der findes en løsning der er billigere.

Det har været en meget lang proces for forældre, børn og de ansatte og de er blevet holdt hen i alt for lang tid, derfor har vi brug for en hurtig afklaring og at der findes en brugbar løsning

Læs også

Del artiklen