Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Svømmehal i Ry

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Wulff

debat En svømmehal i Ry kan blive til glæde for rigtig mange mennesker. Det er i hvert fald de tanker, vi i Dansk Folkeparti har efter at have fået præsenteret projektet af repræsentanter for svømmehallens bestyrelse.

Her bliver der endnu en attraktion, som vil være med til at turisterne bliver her en dag eller to mere

Der er ingen tvivl om, at de lokale i Ry og omegn vil glæde sig over, at de kan tage cyklen til og fra svømmehallen. Skolebørnene vil få kort vej til svømmeundervisning, hvor de yngste borgere og de ældre vil have mulighed for at svømme rundt i et varmtvandsbassin.

Når vi i Dansk Folkeparti også siger, at en svømmehal i Ry kan blive til glæde for rigtig mange, så tænker vi også på de mange turister, der hvert år besøger området. Her bliver der endnu en attraktion, som vil være med til at turisterne bliver her en dag eller to mere, end de gør i dag, det vil også være til gavn for de mange forretninger og virksomheder inden for turistområdet.

I Dansk Folkeparti håber vi meget på, at det bliver muligt for svømmehalsforeningen at rejse de nødvendige økonomiske midler, så der kan blive bygget en svømmehal i Ry.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen