Får du dine daglige vitaminer?

Artiklens øverste billede

Der er rigtig mange af os, der ikke sørger for at indtage de vitaminer på daglig basis, som det anbefales. Og det kan være grunde til, at der er flere, der går rundt og føler for eksempel konstant træthed og sløvhed. Kroppen får nemlig ikke den energi, den behøver, når den skal blive ved med at yde lige så effektivt, som vi forventer, at den gør.

Derfor bør du lige nu tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for at supplere din kost med A vitamin.

Indtag vitaminet med et godt måltid mad

A vitaminer er et fedtopløseligt vitamin. Derfor bør du indtage det sammen med et fedtholdigt måltid mad. Det kan for eksempel være aftensmaden, som ofte er det største måltid, vi indtager i løbet af den normale hverdag.

Dog anbefales det ikke, at du indtager mere af kosttilskuddet end det, der allerede er at finde i for eksempel en almindlig multivitamin. Derfor vil der typisk være tale om 800 mikrogram A vitamin på daglig basis.

Har du behov for det? Så bør du tage et kig online inden for hos Danmarks måske største, online apotek; apopro.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde flere forskellige udgaver af A vitamin, og derfor helt sikkert også en der passer til dig.

Når du gerne vil have en sund krop

Og netop A vitamin er vigtigt for vores krop. Her er der nemlig tale om det vitamin, der kan sørge for en normal celledifferentiering, et normalt stofskifte og et normalt og velfungerende immunsystem. Det vil sige, at vitaminet er godt for flere områder i kroppen, og derfor vil det have en positiv indvirkning generelt, når det indtages i den helt rette mængde hver dag. A vitamin bidrager ligeledes til at vedligeholde et normalt syn, en sund hud og fungerende slimhinder.

Del artiklen