ANNONCE

Tag på en alternativ storbyferie i 2021

En af de ferietendenser, som er opstået under Corona, er at tage til alternative og mindre turistede rejsemål. Måske er det noget, som du skal afprøve i 2021?

Når storbyferien skal planlægges, rejser langt de fleste danske (og andre rejsende) til de samme rejsemål år efter år. London, Berlin, Barcelona og Paris tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende.

Det er naturligvis ikke uden grund, at så mange turister besøger disse- og andre populære byer, da de har nogle af verdens største og bedste seværdigheder.

Desværre betyder det også overturisme, som både skader oplevelsen for de besøgende og for de lokale indbyggere.

Hvordan finder jeg rejserne?
Europa er fyldt med storbyer, der venter på at blive opdaget, og du kan finde rejser til dem alle på prissammenligningssiden Travelmarket.dk.

Du kan starte din søgning efter fly+ hotel i søgemaskinen med pakkerejser, hvor du både finder storbyferier til kendte og mindre kendte storbyer.

Finder du ikke den by, som du gerne vil rejse til i denne søgemaskine, kan du arrangere rejsen selv og købe flybilletter samt hoteller eller ferieboliger hver for sig. Der er separate søgemaskiner til alle tre på Travelmarket.dk

Hvor skal jeg tage hen?
Mulighederne for alternative storbyer er nærmest uendelige, og du kan tage lige præcist derhen, hvor du vil. En god måde at finde inspiration til alternative storbyer er ved at følge forskellige rejsebloggere, der ofte rejser mange forskellige steder her.

På rejsebloggen Kuffert og Kompas kan du blandt andet læse om Vilnius i Litauen, Poznan i Polen, Chisinau i Moldova og om Göteborg i Sverige.

Hvis du rigtigt er ude efter eventyr, så lav 10 lapper papir med 10 forskellige mindre kendte lande på. Bland dem og træk en tilfældig – og tag til en storby i det land.

God fornøjelse med alternativ storbyferie i 2021.