ANNONCE

All Inclusive – måske er det noget for dig?

Har du nogensinde overvejet at tage på en ferie med alt inkluderet? Svarer du ja, kan en ferie med All Inclusive måske være noget for dig.

Hvad er en ferie med All Inclusive?
Som navnet faktisk siger, så er en All Inclusive ferie en ferie, hvor alt er inkluderet. Normalt betyder det, at flybillet, overnatning og alle måltider er inkluderet – og ofte er der også inkluderet drikkevarer, is og snacks, som man kan spise mellem måltiderne.

All Inclusive rejser tilbydes af stort set alle charterrejsebureauer i Danmark, og er mest populære blandt børnefamilier, men der findes heldigvis også voksenhoteller med All Inclusive.

Hvor kan man rejse hen på All Inclusive ferier?
Da det er charterbureauerne, som mest har taget All Inclusive rejser til sig, går mange af ferierne med All Inclusive også til de mest populære rejsemål for charterferie. Du kan blandt andet tage til Tyrkiet, Egypten, Bulgarien, Spanien og Grækenland.

Findes der afbudsrejser med All Inclusive?
Ja, der findes også afbudsrejser med All Inclusive, og ofte er tilkøbet af All Inclusive netop dét, der gør afbudsrejsen meget billig. Når du har fundet en afbudsrejse, er det værd at tjekke, om der kan tilkøbes All Inclusive – og det kan det ofte for nogle få hundrede kroner.

Hvor god er All Inclusive?
All Inclusive får nogle gange et dårligt ry for at maden, som man får serveret, er af dårlig kvalitet, hvilken da også kan være tilfældet. Tjek anmeldelser af det hotel, som du skal bo på, inden du bestiller – og husk, at hvis du vælger et hotel med flere stjerner, så er maden til All Inclusive normalt også bedre.

Hvad koster All Inclusive rejser – og kan det betale sig?
Priserne på All Inclusive rejser skifter utroligt meget, og kan svinge fra kr. 1.500 for en afbudsrejse med All Inclusive til mere end kr. 10.000 for en All Inclusive rejse på et luksushotel. All Inclusive kan næsten altid betale sig, hvis du altid spiser på hotellet.