ANNONCE

Jan Vangsøe har 30 års erfaring som fysioterapeut.

Der er flere veje til smertelindring - få hjælp når det gør ondt

Jan Vangsøe, Skanderborg Fysioterapi og Akupunktur, har med sine 30 års erfaring hjulpet masser af mennesker, særlig patienter med fysiske smerter.

Han mestrer flere forskellige behandlingsmetoder, og understreger, at der er flere veje til smertefrihed.

Smerter og sportsskader

Jans specialer er smertebehandling og analyse af smerte-sammenhænge med eventuel efterfølgende ændring af adfærd. Det gælder hovedpine, skulder, nakke og rygsmerter samt behandling i det øvrige bevægeapparat. Klinikken har desuden samarbejde med flere tandlæger omkring kæbeproblematik og deraf følgende hovedpine, nakke og skuldersmerter.

Efter at have været tilknyttet professionelle fodbold- og basketball-klubber har han desuden stor viden og rutine i forhold til de skades-mekanismer, der sker indenfor sportsverdenen.

Jan Vangsøe har etableret klinik i privaten på Syrenvej 3 i Skanderborg.

 

Flere veje til smertefrihed

Jan har som nævnt 30 års erfaring med fysioterapi og akupunktur. Han har løbende holdt sig opdateret med diverse behandlingsformer, uddannelser og kurser, og dermed har han flere tilgange til den enkelte problematik. 

“Der er flere veje til smertefrihed,” pointerer han.

Udgangspunktet er den manuelle behandling i form af fysioterapi, og alternativt kan der bruges akupunktur, når dette er mest relevant. Behandlingen justeres selvfølgelig hele tiden i tæt dialog med patienten.

Inden hver behandling lægger han vægt på en grundig og afklarende samtale.

”Netop de hjemlige rammer i min nye klinik vil give patienterne en god tryghed for den indledende samtale.”

Alle er velkommen i klinikken, både med og uden henvisning fra egen læge.

’Skanderborg Fysioterapi og Akupunktur’ åbnede 1. august.

 

Patienterne i fokus

Jan solgte i foråret sin klinik gennem 25 år i Hørning, og 1. august åbnede han “Skanderborg Fysioterapi og Akupunktur” i privaten på Syrenvej 3 i Skanderborg.

Høj faglighed og arbejdet med patienten og den tætte dialog om problemstillingerne er stadigvæk det, som han vægter højst som behandler.

”At opleve patienterne opnå en smertefri tilværelse - og dermed forbedret livskvalitet ligger mig meget på sinde og giver mig “Drivet” til at fortsætte i de nye rolige omgivelser. Jeg glæder mig populært sagt til at downsize, så jeg kan fokusere udelukkende på patienterne.”

Jan Vangsøe har været fysioterapeut i knap 30 år og har desuden tre forskellige akupunkturuddannelser og en lang række efteruddannelser inden for fysioterapi. Han tilbyder desuden øreakupunktur og kranio-sakral terapi. Desuden fremstiller, tilpasser, og sælger han såler.

Der er ikke offentligt tilskud, men stadig tilskud fra Sygesikring Danmark.

Skanderborg Fysioterapi og Akupunktur

Syrenvej 3

8660 Skanderborg

Tlf 22 76 43 03

Mail: jan@skanderborgfys-aku.dk

Hjemmeside: https://skanderborgfys-aku.dk/

Åbningstider: Mandag til torsdag: 7 - 16

Fredag: 7 – 12