ANNONCE

Afbudsrejser - En fordel, fire gode råd og to ulemper

Er du på udkig efter en billig rejse, så kan en afbudsrejse være løsningen. Her får du 1 fordel, 2 ulemper og 4 gode råd om afbudsrejser.

Allerførst, hvad er en afbudsrejse?
Afbudsrejser er faktisk kun i sjældne tilfælde rejser, der er blevet afbestilt. Afbudsrejser er i stedet de rejser, som rejsebureauerne ikke har fået solgt. Måske burde rejserne i stedet kaldes for restpladser.

Fordelen: Afbudsrejser er billige
Den klart største fordel ved afbudsrejser er, at de er billige. Nogle gange meget billige. Du kan ofte spare mange tusinde kroner ved at købe en afbudsrejse.

Fire gode råd om afbudsrejser
Hvis du gerne vil finde de billigste afbudsrejser, så kan du med fordel bruge nedenstående gode råd.

Først og fremmest er det vigtigt at bruge en prissammenligningsside. Når du bruger en prissammenligningsside som Travelmarket.dk, så sammenligner du priser fra mange rejseselskaber i en søgning, og får på den måde et komplet overblik over rejsemarkedet for afbudsrejser.

Priser på afbudsrejser kan skifte hurtigt, så det er en god idé at overvåge priserne nøje. Ved at oprette en prisagent, eller ved at tjekke priser løbende via en rejseapp, kan du følgende med i priserne og slå til, når du er tilfreds med prisen.

Et sidste godt råd med afbudsrejser er, at du skal være fleksibel. Søg gerne rejser til flere forskellige rejsemål, fra flere forskellige afrejselufthavne og med forskellige afrejsedage. Så er du rimelig sikker på at finde den billigste rejse.

Hvis du kan undgå at rejse i skolernes ferier, så kan der også være penge at spare. Jo flere der er interesseret i at rejse, desto højere er priserne.

To ulemper
Da afbudsrejser faktisk er restpladser, så er udbuddet ofte begrænset. Du kan for eksempel ikke forvente et stort udvalg, når du er på udkig efter afbudsrejser. Hvis vejret er dårligt i Danmark kan du også risikere, at priserne på rejserne er meget høje.