Arkivfoto.

Unge mænd ville skabe ballade i nattelivet: Det fik de - i høj grad

Unge mænd og for meget sprut indenbords - det er en dårlig kombination, viser uddrag fra Østjyllands Politis døgrapport fra lørdag til søndag morgen:

En 19-årig ung mand fra Skanderborg blev søndag morgen klokken 04.45 anholdt i Kannikegade i Aarhus, hvor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den unge mand var spirituspåvirket og optrådte meget aggressivt i sine gentagne forsøgte at komme ind på en restauration på stedet. Trods mange opfordringer fra politiet om at forlade stedet, blev de ikke efterkommet, og til sidst blev han anholdt og placeret i politiets detention. Han blev løsladt igen klokken 08.30 med en bøde i hånden.

På næsten samme måde blev en 20-årig spirituspåvirket mand fra Mariagerfjord søndag morgen klokken 04.45 anholdt på Åboulevarden ud for restaurant Hr. Bertels i Aarhus. Den unge mand forsøgte at indlede sig i slagsmål med en ukendt person, og ved politiets henvendelse forsøgte han at løbe fra patruljen. Det kunne han nu ikke, og han blev anholdt og indsat i detentionen. Han er blevet løsladt her til morgen efter endt afrusning og afhøring. Han fik tilsvarende en bøde med sig hjem, oplyser Østjyllands Politi.

kb

Publiceret 08 March 2020 11:43