ANNONCE

Søren blev fyret – Samlede klatgæld og fik 3.000 kr. ekstra om måneden.

I 12 år havde Søren sin daglige rutine bag rattet i skraldevognen, men som et lyn fra en klar himmel kom fyresedlen, og Søren mistede sit job som skraldemand. Det havde store konsekvenser for økonomien, der pludselig hang i en tynd tråd.

Efter mange år i et trygt job med stabil indtægt, vendte fyringen op og ned på familiens økonomi, og det blev svært at få hverdagen til at hænge sammen. Heldigvis dumpede en mail fra DigiFinans ind i Sørens indbakke.

”Vi havde tre gamle lån. Så vi blev rigtigt glade, da vi fik flere tilbud om at låne 300.000 kroner, og dermed kunne indfri de tre gamle lån”, siger Søren Jakobsen, da vi fanger ham på telefonen.

Udfyld en låneansøgning og tjek dine lånemuligheder helt uforpligtende.  

Det har givet familien Jakobsen 3.000 kroner ekstra hver måned at få indfriet lånene. Udover de sparede penge, så har det også giver mere overskud i hverdagen.

”Det lander virkelig på et tørt sted på nuværende tidspunkt”, fortsætter Søren Jakobsen.

Med det nye samlede lån har det ikke haft de store konsekvenser for familien, at Søren ikke længere er i arbejde. Den arbejdsløse skraldemand er fortrøstningsfuld for fremtiden og regner med at være i arbejde inden længe.

Nem, hurtig og gratis proces

Der gik ikke lang tid fra, at ansøgningen var sendt afsted, før Søren modtog det første tilbud, og efter en hurtig behandlingsproces hos banken, var lånet godkendt.

”Da jeg modtog mailen fra DigiFinans, gik jeg i gang med at udfylde ansøgningen med det samme, og det var ganske let. Samtidig var der god hjælp fra både DigiFinans og banken, da jeg havde valgt lånet”, siger Søren, da vi spørger ham om ansøgningsprocessen.

DigiFinans hjælper personer i hele Norden med at indhente de bedste lånetilbud på markedet, så du let kan undersøge dine lånemuligheder. Det er gratis at udfylde en låneansøgning, og man er ikke forpligtet til at tage imod bankernes lånetilbud.


Én låneansøgning flere banker - Start din ansøgning og tjek dine lånemuligheder.

 

Hverdagen byder på overraskelser. Sådan er det bare.
DigiFinans.dk hjælper dig med at sammenligne forskellige lån helt uforpligtende og gratis.

DigiFinans.dk

E-mail: kundeservice@digifinans.dk

Tlf.: 89 88 48 64