Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Ulykke:

Mand falder 25 meter ned fra Himmelbjerget

Brandvæsen og redningsmandskab har tirsdag aften været til stede ved Himmelbjerget i Ry, hvor en mand har været ude for en ulykke

Af
Jonas Wrede Hansen

En yngre mand er tirsdag aften kørt væk i ambulance til skadestuen, efter han har været ud for et fald på 25 meter fra Himmelbjerget i Ry. Det oplyser indsatsleder Søren Møller fra Østjyllands Brandvæsen til Uge-Bladet Skanderborg.

"Det var en yngre mand, som var alene ude at gå på stisystemet, hvor han af ukendte årsager faldt 25 meter ned ad en temmelig stejl skrænt," fortæller Søren Møller og fortsætter:

"Han havde heldigvis mobiltelefon på sig, så han kunne ringe om hjælp og guide os hen til, hvor han var. Der er ikke særlig meget lys ude i området, og erfaringsmæssigt er der ikke mange, der går ture derude på dette tidspunkt, så han kunne have ligget dér i lang tid uden at få hjælp, hvis ikke han havde en mobiltelefon på sig."

Østjyllands Brandvæsen har et specialberedskab, der består af nogle specialuddannede brandmænd, som kan håndtere sådanne redningsaktioner, og den stod heldigvis klar til at rykke ud med det samme.

Manden er ifølge indsatslederen uden for livsfare, men klagede efterfølgende over smerter i hoften.

Publiceret 11 February 2020 00:00