Fuld plade og fuld hal. 720 bankospillere fik skabt et rekordstort overskud på 92.000 kroner. Privatfoto

Fuld plade og fuld hal. 720 bankospillere fik skabt et rekordstort overskud på 92.000 kroner. Privatfoto

BANKO:

720 spillere skabte stort overskud

Generationerne hyggede sig sammen i Ry Hallerne som optakt til julen

RY De mange store gevinster skabte glæde og kommentarer hos vinderne. Charlotte Vagner fra Gl. Rye, der vandt en stor gavekurv fra Kandis til 1.000 kr., udbrød spontant: ”Så er julen reddet .” Familien var enige.

Rekorddeltagelse

Lions Club i Ry havde store forventning om deltagelse. De forventninger blev indfriet til fulde med 720 deltagere i en hal der summede af forventning. Gevinstlisten viste, at mere end halvdelen af præmierne gik til folk fra København, Varde, Kjellerup, Århus, Galten, Skanderborg og Silkeborg.

Vi har store forventninger til noget ekstra i 2020, hvor Lions Club i Ry har 50 års jubilæum

Jubilæum i 2020

"Det glæder os meget i Lions, at markedsføringen og det gode budskab kommer så vidt omkring. Vi har store forventninger til noget ekstra i 2020, hvor Lions Club i Ry har 50 års jubilæum," lød det fra arrangørerne.

Penge til velgørenhed

Da kassen blev talt op, var der et rekordoverskud på 92.000 kroner, penge som bl.a. skal bruges til julevelgørenhed. Lions Club vil igen i år uddele julepakker til borgere som trænger til en opmuntring, og de enkelte kan selv søge og bekendte kan også søge. Ansøgere kan hente vejledning på Lions hjemmeside www.lry.dk .

wuf

Publiceret 29 November 2019 10:00