Lisbeth Binderup er nomineret til erhvervsprisen. PR foto

Lisbeth Binderup er nomineret til erhvervsprisen. PR foto

Tre nominerede til erhvervspris

Vinderen af årets erhvervspris afsløres ved kommunens nytårskur i januar

Når Skanderborg Kommune holder nytårskur 15. januar, hvor alle lokale virksomheder er inviteret, afsløres det også, hvem der løber med åretsv erhvervspris.

Men allerede nu er det offentliggjort, hvem der kan blive modtager af prisen. Blandt de de mange indstillinger er tre nemlig nomineret.

Det er Mikael Stavros, CEO, Damstahl a/s, der er nomineret med følgende begrundelse:

Mikael har været med hele vejen og var en del af flytningen af Damstahl fra Farum til Skanderborg i 1975. Han har fokus på det nære samfund og prioriterer helst samarbejdspartnere i lokalområdet. Også det lokale kulturliv har Mikael lagt vægt på at støtte, såvel som han viser modet til at satse på gode idéer som skaber liv i byen

Kommunaldirektør Lisbeth Binderup er ligeledes nomineret med følgende begrundelse:

Lisbeth Binderup har gjort en kæmpe forskel for hele Skanderborg kommune i den periode, hvor kommunen blandt andet har fået et flot nyt og velfungerende ”hovedkvarter” i Fælleden. Hun har forstået personalet, institutionerne, erhvervslivet og ikke mindst spillet og samarbejdet med politikerne.

Den sidst nominerede er team.blue, hvilket sker med følgende begrundelse:

Fra 1. december 2019 skifter Zitcom officielt navn til team.blue Danmark A/S. Det betyder, at Skanderborg Kommune får en kæmpe international Tech-virksomhed på bykortet. For en ægte Skanderborg-virksomhed har det været vigtigt at bibeholde det danske kontor i Skanderborg.

Publiceret 29 November 2019 08:00