Juletræsfesten genopstår i galten-Skovby. Arkivfoto.

Juletræsfesten genopstår i galten-Skovby. Arkivfoto.

Rotary overrasker: Nu skal der igen være juletræsfest i Galten-Skovby

Den gode gamle juletræsfest er i år tilbage i Galten-Skovby

Galten Det er ganske vist… og det sker den 15. december. Den gode gamle juletræsfest for alle børn, med godteposer, julemand og nissebørn, sang og julemusik fra nisseorkestret, genopstår i Galten-Skovby. Det sker i Galten Hallen 15. december klokken 13-15.30.

Håber på stor opbakning

Galten-Skovby Rotary Klub vækker den gamle danske tradition med juletræsfest til live igen. Håbet er at mange børnefamilier vil deltage, lyder det fra præsidenten fra Galten-Skovby Rotary Klub Peter Nielsen.

"Herunder selvfølgelig især alle de nye børnefamilier som er flyttet til byen og på denne måde også bliver en del af byens traditioner og kulturliv."

Ungdoms-camp i 2021

Han oplyser, at overskuddet vil blive anvendt til at afholde en international ungdoms Camp i 2021.

"Mange unge fra området har gennem årerne været sendt ud i verden af Galten-Skovby Rotary Klub på sådanne camps, og har fået store oplevelser og tætte venskaber med hjem derfra. Nu vil vi gerne gøre gengæld og give lidt tilbage," oplyser Peter Nielsen.

Også derfor håber man i klubben, at mange familier får lyst til at deltage i denne hyggelige julefest for børnene.

"På den måde gør vi mange børn glade, og samtidig kan vi skaffe midlerne til efterfølgende at kunne give nogle af verdens unge en stor oplevelse og noget indsigt i dansk kultur med tilbage."

Køb omgange om træet

Som en gimmick vil der i forbindelse med festen blive muligt at ”købe omgange” omkring træet. Naturligvis med musik og sang, hvor nissebørnene selvfølgelig fører an.

Pengene herfra vil bidrage til at sikre et overskud på arrangementet. Der vil ligeledes være amerikansk lotteri.

-ab

Fakta

Rotary Klub

  • Rotary er en humanitær organisation, hvis medlemmer på 1,2 mio. danner et af verdens største erhvervsnetværk med det formål at gøre en forskel i verden.
  • Galten-Skovby Rotary Klub har mødeadresse på Rest. Gl. Høver.

Publiceret 29 November 2019 17:00