"Jeg vil blive stående her," siger Festiwalther, og det er der meget der tyder på, at han nu får lov til. Foto: Jens Hvalsø

Debat:

Hellere blomsterløg end Festiwalther som rundkørselspynt

Gurli Johannesen, Emborgvej 45, 8680 Ry

Debat Tak til Preben Heiring og Hanne Borre for at have startet en debat i Skanderborg Ugeblad vedr. Festiwalther som usmagelig rundkørselspynt ved indkørslen til Skanderborg.

Da jeg for snart længe siden så Festiwalther i rundkørslen første gang var det med væmmelse, men jeg trøstede mig selv med, at det jo ville få en ende, når festivalen sluttede.

Jeg skulle blive klogere. Havde undret mig over, at den ikke var fjernet for længst, men blev chokeret over, at man i fulde alvor nu fra kommunens side har accepteret permanent opstilling på stedet.

Og ikke nok med det, man kan også læse at udvalgsformand i Teknik og Miljø Claus Leick opfordrer til desuden at give den gas i kommunens andre rundkørsler !!!!

På Himmelbjerget besluttede kommunen også for 1,5 år siden at give den gas. En massiv folkelig protest satte imidlertid en klods i sporet for denne vandalisme.

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Hanne Borres forslag om at sætte blomsterløg eller plante et enkelt træ, hvis der da skal gøres noget. For mig er det væsentlige at få fjernet den usmagelige Festiwalther hurtigst muligt.

Publiceret 28 November 2019 10:00