Det er ikke er rigtig Tom Jones koncert, hvis der ikke bliver kastet trusser og bh'er på scenen. Således også på Bøgescenerne. Foto: Per Bille

Det er ikke er rigtig Tom Jones koncert, hvis der ikke bliver kastet trusser og bh'er på scenen. Således også på Bøgescenerne. Foto: Per Bille

Flyvende trusser og blafrende BH'er: Sex Bomb i Bøgeskoven levede op til forventningerne

Tom Jones kan stadig. Med et glimt i øjet og et smørret grin leverede den 78-årige musikveteran en forrygende koncert

Af
Grethe Bo Madsen

Lad det være sagt med det samme. Vist er vi ikke 30.000 foran Bøgescenerne på Smukfest, som under en anden ældre herres koncert samme sted onsdag aften, men Tom Jones har noget mere sex appeal - og så står han op.

Gennemsnitsalderen på de mange, der er mødt op for at opleve den musikalske storcharmør, er høj. Vi taler indtil flere grå stænk i manken hos de fleste, men også flere unge og endda mænd har fundet vej til koncerten. Et sjældent syn at se pladsen foran Bøgescenerne så fyldt en lørdag klokken 13.30.

Tom Jones lægger ud med stil. Storsmilende, veloplagt, og med et glimt i øjet er vi ikke nået mere end et par numre ind i koncerten, før han griner et smørret "Okay, Shall We" og growler sig ind på kæmpehittet 'Sex Bomb'.

Derefter danser vi derudaf med gamle hit på hit som 'Delilah', 'What's New, Pussycat', 'It's Not Unusual' og forrygende coverversioner af You Can Leave Your Hat On, og 'You don't have to be beautiful' - sidstnævnte som en særlig hyldest til afdøde Prince.

Vi har en fest, os hoppende kvinder på bænkende helt nede foran. Herfra kastes der trusser op på scenen og blafres med BH'erne. For han kan sit kram endnu, den 78-årige sanger, der nemt kunne være bedstefar til de fleste smuklinger.

Ikke nogen tryk på startknappen, auto-leveret koncert her, men en herre med en velsmurt stemme - som stadig kan senden vibrationer ned syd for navlen - og en livlig mimik, som fortæller små anekdoter fra sit liv og kommer med småfrække vitser og hentydninger - fuldstændig som det skal være.

Nye fans kan stige på her.

Publiceret 11 August 2018 16:37