Irma Christensen glæder sig over opbakningen til butikken. Arkivfoto

Irma Christensen glæder sig over opbakningen til butikken. Arkivfoto

Hylke Nærbutik holder på kunderne

Trods kommunens indkøbsaftale med Intervare, leverer Hylke Nærkøb stadig mad ud til de ældre,og der kommer fortsat flere kunder til

Af
Af Susanne Secher

I Hylke kæmper købmandsparret Anders og Irma Christensen fortsat for at bevare byens eneste dagligvarebutik, som er med i Letkøb-kæden. Efter, at Skanderborg Kommune indledte samarbejdet med sjællandske Intervare, er der blevet tænkt mange tanker i butikken.
"Vi har beholdt alle kunderne, og der er endda kommet 8-10 flere til. Vi har været nødsaget til at tage et mindre beløb for udbringningen, men det har kunderne ikke noget imod," fortæller Irma Christensen. "Vi har også forhandlinger igang flere steder lige nu".
Ellers er der stille i den lille butik, hvor bysbørnene stadig er på sommerferie. Tiden bruges til at få lagrene ordnet, og der går stadig mange is og sodavand, når især cyklende turister finder vej gennem Hylke.

Hylke Veterantræf

Købmandsparret ligger også plads til årets veterantræf og markedsdag i Hylke, lørdag den 16. august, hvor alle er velkomne til en sommerdag med gamle køretøjer af enhver art, gode tilbud, fadøl og pølser.

Publiceret 01 August 2008 14:17