Krænket i tog: Pludselig begyndte mand at onanere foran kvindelig passager

Østjyllands Politi efterforsker en sag om blufærdighedskrænkelse, som en mand onsdag udsatte en kvinde for i et tog til Aarhus.

Artiklens øverste billede
En kvinde blev blufærdighedskrænket, da hun onsdag sad i et tog fra Silkeborg til Aarhus. Modelfoto: Adobe Stock.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, find Aarhus på listen, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

En 25-årig kvinde blev onsdag udsat for en ubehagelig oplevelse, da hun omkring klokken 17.30 sad i et tog fra Silkeborg til Aarhus. Her begyndte en mand pludselig at onanere foran kvinden, der efterfølgende valgte at anmelde episoden til politiet.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Ifølge kvinden havde manden flere gange gået forbi hendes plads i toget, før han med bukserne nede stillede sig op midt i gangen og krænkede kvinden.

Efter lidt tid stoppede manden sit foretagende, inden han stod af – formentlig i Skanderborg, fremgår det af døgnrapporten.

Toget fortsatte videre til Aarhus, hvor den 25-årige stod af og kontaktede politiet. Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere og vil blandt andet se på, om der er videoovervågning fra toget, som kan bruges.

jwh

Læs også

Del artiklen