Butik får sur smiley og politianmeldes for dårlig hygiejne

Skanderborg Bazar har efter en fødevarekontrol fået bøde og er blevet politianmeldt på grund af dårlig hygiejne og for høje temperaturer i kølerum.

Artiklens øverste billede
Skanderborg Bazar i Dagmar Centret er politianmeldt efter Fødevarestyrelsens seneste kontrolbesøg. Arkivfoto

Et besøg af fødevarestyrelsen har udløst en sur smiley hos Skanderborg Bazar i Dagmar Centret - igen. Virksomheden fik tidligere i år en en bøde på 10.000 kroner og en sur Smiley, som udløste to gebyrbelagte opfølgende kontrolbesøg. Ved det første kontrolbesøg var alt i orden og de sure mundvige blev til glade mundvige, men ved det seneste kontrolbesøg 25. august er mundvigene igen vendt nedad, og butikken fik en bøde på 7.500 kr. og blev meldt til politiet.

Af kontrolrapporten fremgår det, at creme fraiche og yoghurt i et kølerum blev målt til temperaturer på henholdsvis 12,5 og 10,4 grader. Videre skriver Fødevarestyrelsen i rapporten:

»På gulv ved dør til butik er der mørkegrå ansamlinger af skidt og snavs, Flere steder på gulv i kølerum og butiksområde er der klistrede mørke belægninger af gamle produktrester. Under reoler i butiksområde er der gamle produktrester i form af kerner og oliven, samt skidt og snavs. Langs kant på fryser, hvori der opbevares frosne fødevarer, er der fedtede belægninger af gamle produktrester. På gulv og paller på lager i kælder er der skidt og snavs og ansamlinger af produktrester. Langs kant på vinduer er der mørke belægninger, som er aftørrelig af skidt og snavs.«


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen