Foto: Rigspolitiet

Dårlig stil:

48-årig flygtede fra påkørsel

Politiet har sigtet en 48-årig mandlig bilist, som ikke stoppede op, da han mandag påkørte en bil på en parkeringsplads i Galten

En 48-årig mandlig bilist fra Galten valgte at forsvinde uden at give sig til kende, efter han mandag eftermiddag havde påkørt en bil, hvor en 41-årig kvinde fra Skanderborg sad bag rattet. Det oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Påkørslen skete mandag klokken 12.45 på Faktas parkeringsplads i Søndergade i Galten. Her holdt den 41-årige kvinde stille med sin bil, imens hun afventede, at en anden bilist kørte ud af en parkeringsbås. Imens kom den 48-årige mand kørende i sin bil, hvor han kørte op bag i kvindens bil. I stedet for at standse op for at tjekke om, kvinden var okay og udveksle kontaktoplysninger i forhold til forsikringer, valgte manden at køre væk fra stedet, oplyser vicepolitiinspektøren.

Det betød, at politiet blev tilkaldt. Flere personer havde været vidner til episoden, og på baggrund af deres forklaringer lykkedes det for politiet at finde frem til den 48-årige mand, der blev sigtet for ikke at have overholdt sin forpligtelse om at standse.

jwh

Publiceret 29 September 2020 10:36