Arkivfoto: Øxenholt Foto

Knallert og fodgænger stødte sammen i lyskryds i Skanderborg

Artiklen er blevet opdateret flere gange. Senest tirsdag klokken 12.

Fredag klokken 12.57 skete der et færdselsuheld i Skanderborg med en 18-årig knallertkører og en 65-årig mandlig fodgænger i lyskrydset ved Korsvejen og Vroldvej.

Ifølge Sydøstjyllands Politis oplysninger fra døgnrapporten overtrådte knallertkøreren sin vigepligt i det lysregulerede kryds og påkørte fodgængeren, som gik i fodgængerfeltet.

Lokalavisen er efterfølgende blevet kontaktet af knallertkørerens far, som ikke kan genkende politiets bekrivelse af uheldet. Faren siger, at hans søn ikke kørte overfor rødt lys, men at lyset skiftede til gult i det øjeblik, da han kørte ind i lyskrydset, og at fodgængeren derfor ikke kan have haft grønt lys, da han gik ud i fodgængerfeltet.

Familien til den 65-årige fodgænger, der er fra Skanderborg, har beskrevet uheldet på Facebook og efterlyst vidner, fordi den 65-årige ikke kan huske, hvad der skete. Han blev tilset i en ambulance på stedet, men kom ifølge politiet ikke umiddelbart til skade ved sammenstøddet.

En efterfølgende scanning af den 65-årige mand har dog vist, at han har fået et brud på bagsiden af knæskallen og har udsigt til mindst fire uger på krykker. Det oplyser mandens pårørende, der samtidig appellerer til eventuelle vidner om at kontakte politiet.

jr

Publiceret 31 August 2020 09:10