Ryparken i Skanderborg.

Ryparken i Skanderborg. Foto: Google Maps

Høj musik om natten: Politiet tog kvindes musikanlæg

Politiet har fået flere henvendelser om høj musik til ulempe

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi har i løbet af weekenden fået en del henvendelser fra borgere, der har følt sig generet af høj musik.

Senest natten til mandag, hvor utilfredse naboer kontaktede politiet for at få sat en stopper for musik i en lejlighed i Ryparken i Skanderborg.

Politiet var klokken 00.30 på besøg i lejligheden, hvor der bor en 37-årig kvinde. Det hjalp tilsyneladende ikke, og klokken 01.45 blev politiet igen kaldt ud til lejligheden.

"Beboeren havde ikke forstået budskabet første gang, så da vi kom anden gang, tog vi musikanlægget med," fortæller politikommissær Mich Klausen, Sydøstjyllands Politi.

Kvinden kan få sit musikanlæg igen i dag på politigården.

Fik fest opløst

Natten til lørdag klokken 00.26 var politiet omkring Bakkeskolen i Hørning, efter flere naboer havde klaget over høj musik og bedt en gruppe unge om at skrue ned. De skruede dog op igen, men det hjalp, da ordensmagten dukkede op.

"Vi fik fat i en gruppe unge og fik opløst festen, hvorefter musikken stoppede," siger Mich Klausen, Sydøstjyllands Politi.

Natten til søndag klokken 01.20 var den gal på Banegårdsvej i Skanderborg, hvor nogle unge holdt fest, men det hjalp, at politiet kom frem og bad dem om at skrue ned.

Ligeledes natten til søndag klokken 00.18 kom der en henvendelse om musik til ulempe på Elisabeths Vænge i Skanderborg, men der var ingen larm, da politiet kom frem. Det samme gjorde sig gældende lørdag aften klokken 22.15 på Firkløvervej i Galten, hvorfra der var ringet om høj musik.

Publiceret 06 July 2020 09:50