Det vides i skrivende stund ikke, hvorfor bilen ramte bygningen, men skaderne var store.

Det vides i skrivende stund ikke, hvorfor bilen ramte bygningen, men skaderne var store. Øxenholt Foto

Vilde billeder: Bil torpederede plejecenter

De involverede slap med småskrammer

Af
Claus Sonne

Som det fremgår af artiklens billeder, gik det voldsomt til, da en personbil tirsdag formiddag kørte ind i Plejecenter Kildegården på Kildevej i Skanderborg.

Koncernchef for Ældre og Handicap ved Skanderborg Kommune, Lis Kaastrup Jensen, oplyser til UgeBladet, at ud over et par medarbejdere, der fik småskader, kom ingen til skade.

En personbil ramte torsdag formiddag dagcenterdelen af Plejecenter Kildegården i Skanderborg. Bortset fra en enkelt medarbejder, var rummet, der normalt huser bl.a. borgere med demens, tomt. Den pågældende medarbejder slap med småskrammer.

En personbil ramte torsdag formiddag dagcenterdelen af Plejecenter Kildegården i Skanderborg. Bortset fra en enkelt medarbejder, var rummet, der normalt huser bl.a. borgere med demens, tomt. Den pågældende medarbejder slap med småskrammer. Øxenholt Foto

"Der var en medarbejder til stede i det rum, hvor væggen blev trykket ind, og vedkommende fik naturligvis et chok. Men heldigvis slap de involverede med småskrammer, der dog har krævet en tur på skadestuen. Der skete heller ikke noget alvorligt med føreren af bilen," siger Lis Kaastrup Jensen.

Det rum, der blev 'nedlagt', er en del af Kildegården dagcenter og huser normalt borgere med eksempelvis demens. Men der var altså ingen borgere i rummet, da bilen ramte væggen. I skrivende stund er årsagen til, at bilen ramte bygningen, ukendt.

Øxenholt Foto

Det har i skrivende stund ikke været muligt at komme i kontakt med Sydøstjyllands Politi for at høre nærmere om uheldet.

Ifølge UgeBladets oplysninger slap føreren af bilen med småskrammer.

Ifølge UgeBladets oplysninger slap føreren af bilen med småskrammer. Øxenholt Foto

Publiceret 02 June 2020 00:00