-

- Foto: Rigspolitiet

To prostituerede sigtet for at holde corona-åbent

Sydøstjyllands Politi har i det forgange døgn registreret 17 covid-19-relaterede anmeldelser og foretaget to sigtelser i politikredsen

112 Sydøstjyllands Politi oplyser man i det seneste døgn har registreret to anmeldelser for steder, der skulle holde lukket. Anmeldelserne vedrører en danseskole og et bordel.

Da patruljen nåede frem, blev der ikke foretaget sigtelser i forbindelse med danseskolen, men ved bordellet blev to prostituerede kvinder sigtet.

Derudover har man registreret 12 anmeldelser for forbud mod større forsamlinger i politikredsen det seneste døgn. Det omhandler et større antal personer under bustransport, for mange mennesker ved en pølsevogn og bekymring omkring en større forsamling af personer, der ville synge fødselsdagssang for Dronningen.

Herunder var der også bekymring omkring en invitation til en 18-års fødselsdag, hvor mange personer skulle være inviteret, samt flere personer forsamlet på friarealer og rekreative områder i politikredsen.

En anmeldelse blev også registreret omkring en person, der tog billeder af covid-podningsteltet i Horsens. Den pågældende person blev anmodet om at respektere borgernes privatliv ved ikke at tage billeder på stedet.

Og så har to anmeldelser vedrørt personer, der på grund af covid-19 har fået deres visum forlænget, i det udrejse ikke var muligt.

Der var dog ikke konstateret overtrædelser af gældende lovgivning i de anmeldte forhold.

Sydøstjyllands Politi oplyser, man er i løbende dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.

Tallene omfatter perioden torsdag den 16. april kl. 7.00 – fredag den 17. april kl. 7.00.

am

Publiceret 17 April 2020 15:35