Foto: Rigspolitiet

Vakse vidner førte politiet frem til flugtbilist

En kvindelig bilist gav sig ikke til kende, da hun påkørte en bil på en parkeringsplads, men politiet fandt frem til hende

Af
Jonas Wrede Hansen

Påkørsel Politiet kan takke et par vakse vidner for, at en patrulje mandag eftermiddag kunne finde frem til en kvindelig bilist, der samme dag havde påkørt en bil på en parkeringsplads ved Parkvej 10 i Skanderborg uden at give sig til kende. Det fortæller Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi.

Klokken 16.54 mandag fik politiet en anmeldelse fra en 49-årig mand og en 19-årig mand, der netop havde oplevet, hvordan en kvindelig bilist havde kørt ind i en parkeret bil på en p-plads. Påkørslen var så voldsom, at den parkerede bil blev skubbet op i en hæk og fik flere skader. Men på trods af påkørslen valgte den kvindelige bilist dog blot at køre væk fra stedet uden at give sig til kende med en seddel. Og det var selvom, at de to mænd henvendte sig til kvinden og sagde, at hun burde lægge en seddel. Derfor ringede mændene til politiet og oplyste nummerpladen på kvindens bil.

Roser mændene

En politipatrulje kunne derfor meget let finde frem til den 40-årige kvinde, som havde kørt bilen ind i den parkerede bil.

'"Hun blev sigtet for ikke at efterkomme sin pligt om at give sig til kende efter et færdselsuheld. Man har pligt til at sætte eksempelvis en seddel i ruden med kontaktoplysninger, så den anden part har mulighed for at finde frem til den, der har påkørt ens bil. Kvinden vil selvfølgelig også blive sigtet i forhold til selve færdselsuheldet, men det sker først senere," fortæller Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi, der også roser de to vakse vidner, der kontaktede politiet.

Publiceret 10 March 2020 09:50