Foto: Rigspolitiet

Muskuløs mand forfulgte ung mand og smadrede hans bilforrude

Politiet efterlyser gerningsmand til groft hærværk

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der så eller ved noget om en grov hærværksepisode i Skanderborg.

Episoden blev anmeldt onsdag klokken 12.23 af en 18-årig mand, der kørte bil i Adelgade og måtte undvige for en ældre Volvo, der ifølge anmelderen kørte hasarderet.

Den 18-årige gjorde fagter med armene for at påpege, manden i Volvoen skulle køre ordentligt.

Han reagerede ved at køre efter og køre ind foran den 18-åriges bil, hvorefter han steg ud og gik hen og smadrede den 18-åriges forrude med en totenschlæger.

"Der skete ikke noget med den 18-årige, men han var rystet efter episoden, og vi vil meget gerne høre fra vidner," siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen, Sydøstjyllands Politi.

Anmelderen så ikke den ældre Volvos nummerplade, men det var en stationcar, der formentlig var brun eller bronzefarvet. Gerningsmanden beskrives som en muskuløs mand på 25-30 år. Han havde en mørk hættetrøje med lynlås på og sandfarvede arbejdsbukser.

Politiet har ikke registreret det nøjagtige sted, hærværket skete, men det var i Adelgade eller Vestergade, hvor den unge mand blev forfulgt.

Publiceret 06 February 2020 09:27