Politiet: Hvem er bilisten, som standsede ved mystisk dødsulykke og kørte derfra igen?

Sydøstjyllands Politi søger vidner til dødsulykken ved Galten i retning mod Aarhus

Af
Jacob Nielsen

Hvordan og hvorfra kom den 45-årige mand, som lørdag aften blev dræbt på Herningmotorvejen, ind på kørebanen - og hvorfor?

Spørgsmålene er mange i forbindelse med dødsulykken ved Galten, og den 49-årige kvinde, som førte bilen, der ramte manden, er for chokeret til at kunne huske meget fra ulykken.

Politiet beder derfor nu offentligeden om hjælp.

Hvis man har kørt på Rute 15 lørdag inden 17.30, og hvis man har gjort observationer i området mellem afkørsel 22 og 23, skal man kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Særligt en bilist har politiets interesse.

"Den kvindelige bilist har forklaret, at der, efter ulykken var sket, var en bil, som holdt ind til siden og standsede foran hendes bil. En eller flere personer stod ud af bilen, så sig omkring - men kørte igen fra stedet uden at tage kontakt til kvinden i bilen. Dem er vi naturligvis meget interesserede i at tale med," siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen.

Han fortæller samtidig, at kvinden ikke havde mulighed for at se hel klart ud af forruden, da den var knust. Hun kunne heller ikke stige ud af bilen, da den havde fået en del buler i forbindelse med påkørslen.

Publiceret 29 December 2019 00:00