Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Flere lokale beværtninger bryder loven:

Udskænkede alkohol til børn

To beværtninger udskænkede alkohol til personer under 18 år, og en bar havde slet ikke lov til at sælge alkohol, da politiet kom på uventet besøg flere steder i Skanderborg Kommune

Af
Jonas Wrede Hansen

Sydøstjyllands Politi kom natten til lørdag på uventet besøg hos flere beværtninger i Skanderborg Kommune for at se, om de overholdt reglerne. Det oplyser dagens vagthavende hos politiet.

Politiet kunne konstatere, at det bestemt ikke var alle, der havde helt styr på reglerne. Tre forskellige beværtninger fik således en sigtelse efter politiets besøg. To steder blev der udskænket alkohol til personer under 18 år og et enkelt sted havde slet ikke lov til at sælge alkohol.

Klokken 00.10 troppede en politipatrulje op hos Shisha Bar & Lounge i Dagmar Centret i Skanderborg. Her blev det konstateret, at der blev udskænket alkohol til kunderne, men stedet havde slet ikke en alkoholbevilling, oplyser politiet. Desuden blev der røget indenfor, hvilket heller ikke var tilladt i forhold til stedets størrelse, oplyser den vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Klokken 00.55 besøgte politiet så Ambolten på Skanderborgvej i Ry. Her blev der udskænket alkohol til en person under 18 år, imens politiet var til stede, og det udløste en sigtelse til stedet.

Klokken 02.32 var den så gal hos Marius Øltapper i Skanderborg, hvor to personer under 18 år fik udskænket alkohol, imens politiet var til stedet. Her fik restauratøren ligeledes en sigtelse for at bryde reglerne.

Publiceret 30 November 2019 11:37