Foto: Rigspolitiet

Stak af fra uheld på motorvejen: Efterfølgende biler ramte vragdele og punkterede

Politiet leder efter flugtbilist, der kørte galt og efterlod sin bil på motorvejen ved Hørning

Af
Jeppe Rafn

Sent lørdag aften, lige omkring midnat, skete der et færdselsuheld på motorvejen ved Hørning, som involverede tre bilister.

Uheldet blev anmeldt et minut over midnat, efter en bil var kørt ind i et autoværn ud for Gl. Ryvej ved Hørning. Det skete ved et vejarbejde, hvor vejen svingede til højre, hvilket bilisten angiveligt ikke opdagede. Han fortsatte i hvert fald ligeud og ramte autoværnet, så der røg vragdele fra bilen og et vejskilt ud på kørebanen.

Det gik ud over en 67-årig mand fra Grenaa, der ramte vragdelene og fik skader på sin front. Det samme skete for en 59-årig mand fra Brabrand, der også ramte vragdele og desuden kørte over et vejskilt, så hans bil punkterede.

Bilen, der kørte ind i autoværnet, kunne angiveligt ikke køre videre, for den blev efterladt på stedet af to mænd, der blev set gå fra stedet.

"Vi skal have fulgt op på sagen, for vi har endnu ikke fået kontakt til føreren af bilen, som vi skal have identificeret," siger politikommissær Jesper Christensen, Sydøstjyllands Politi.

Publiceret 22 July 2019 10:18