Foto: Øxenholt Foto

Lastbil torpederede flere biler på E45:

Mirakuløst, at ingen kom til skade

Ingen kom heldigvis til skade, da voldsomt uheld mandag morgen lukkede Østjyske Motorvej ved Skanderborg i flere timer

Østjyske Motorvej var mandag morgen spærret i flere timer i begge retninger mellem Ejer Bavnehøj og Skanderborg Syd, da der var skete et større færdselsuheld i nordgående retning. En lastbil påkørte personbiler, da chaufføren tilsyneladende havde overset, at bilerne bremsede op. Det fortæller politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

"Det ender med, at lastbilen til sidst påkører autoværnet i midterrabatten og holder på tværs, så motorvejen bliver spærret i begge kørselsretninger," fortæller politikommissæren.

Uheldet så rigtig voldsomt ud, men ifølge Jesper Christensen kom ingen personer alvorligt til skade.

"Klokken 12.21 havde vi kontakt til skadestuen i Skejby, hvor læger kunne fortælle, at ingen havde pådraget sig personskader, der krævede behandling. Det er jo nærmest mirakuløst," fortæller politikommissæren.

Færdselsuheldet skete klokken 09.09, og først klokken 10.56 blev motorvejen delvist åbnet igen.

Lastbilen blev ført af en 54-årig mand fra Øster Løgum ved Rødekro i Sønderjylland. Han er endnu ikke blevet sigtet for uheldet.

”Det er for tidligt at drage nogen konklusioner. Vi plejer først at tage stilling til skyldspørgsmålet, når vi har gennemset de forskellige rapporter og afhøringer. Men det kan ikke udelukkes, at der kommer sigtelse," fortæller Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

jwh

Publiceret 25 June 2019 09:50