Foto: Øxenholt Foto

Politijagt endte i voldsom ulykke: Motorcyklist er uden for livsfare

Politiet melder nu, at motorcyklisten, der fredag aften kom ud for en slem ulykke i forbindelse med en politijagt, er uden for livsfare

Af
Jonas Wrede Hansen

Det var en mand i midten af 20'erne fra Harlev, som fredag aften kom ud for en slem trafikulykke i forbindelse med en politijagt i Klank ved Galten. Manden er uden for livsfare. Det oplyser vagtchef Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Uheldet blev anmeldt klokken 19.59 og skete i rundkørslen mellem Århusvej og Klankvej. Motorcyklisten kom kørende ad Århusvej i østlig retning ind i rundkørsel ved Klank Erhvervspark. Han blev jagtet af politiet, og det var i forbindelse med den jagt, at ulykken skete. Når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, så overgår efterforskningen til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Politiklagemyndigheden udsendte lørdag morgen en pressemeddelelse, hvor det blev bekræftet, at myndigheden efterforsker sagen.

Politiklagemyndigheden vil gerne i kontakt med vidner, som har overværet episoden eller iøvrigt har oplysninger i sagen.

Når efterforskningen er afsluttet, sender Politiklagemyndigheden en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg.

Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Publiceret 01 April 2019 09:29