'Stop motorvejsstøj - Allerød-borgere mod Hillerødmotorvejens støj' er glad for borgmester Karsten Längerichs udmeldning om motorvejsstøj.

Arkivfoto.

Forvirrende vejarbejde førte til sammenstød ved Skanderborg vest

Opstillede kegler i forbindelser med vejarbejde på Østjyske Motorvej ved Skanderborg vest førte til sammenstød

Af
Anders Munk Povlsen

Det er ikke altid lige nemt for bilister, når der bliver opstillet kegler i forbindelse med vejarbejde. I hvert fald undersøger Sydøstjyllands Politi, om Vejdirektoratets markeringer var årsag til et sammenstød onsdag aften kl. 21.27 på Østjyske Motorvej i nordgående retning ved tilkørsel Skanderborg vest.

På tilkørslen kom en 26-årig kvinde fra Aarhus kørende. Vejdirektoratets opstillede kegler havde afspærret først vognbane, så bilister på tilkørselsrampen skulle krydse en spærrelinje og flette direkte ind i anden vognbane. I anden vognbane kørte en 27-årig kvinde fra Aarhus. Hun bremser ned for at gøre plads til bilen i tilkørselsbanen, som også bremser ned.

Forvirringen, om hvem der skal holde tilbage for hvem ved fletningen, gør at en lastbil med en 56-årig udenlandsk mandlig chauffør, der kører bag den 27-årige kvindelige bilist i anden vognbane, ender med at køre ind hende.

”Der er noget tvivl, om Vejdirektoratet har gjort det på den rigtige måde. Vi kan konkludere at de opstillede kegler har været meget forvirrende,” siger politikommissær ved Sydøstjyllands Politi Lars Elmstrøm.

Efterfølgende var Politiet ude og efterse opstillingen af keglerne.

”Vi har haft patrulje derude og i den forbindelse haft kontakt med Vejdirektoratet. Jeg går ud fra, at der er blevet ændret på keglerne, for at det ikke skal ske igen, siger Lar Elmstrøm.

Ingen kom til skade i forbindelse med sammenstødet.

Publiceret 21 March 2019 10:23