Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde efterforsker nu en sag fra Jyllinge Parkvej, hvor en 51-årig mand fra Jyllinge blev udsat for vejvrede og efterfølgende et groft overfald. Arkivfoto

Unge hærgede skole og skaterpark: To drenge overfaldet med knytnæveslag og spark

Politiet måtte flere gange ud til en gruppe unge, der skabte problemer i Hørning og Galten

Politiet måtte lørdag aften flere gange kaldes ud til en gruppe unge mennesker i alderen 16 til 18 år, som skabte problemer to forskellige steder i kommunen. Gruppen opførte sig mistænkeligt, hørte høj musik, og to drenge anmeldte, at de var blevet overfaldet med knytnæveslag og spark. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Først på aftenen var det på Hørningskolen, at gruppen huserede. Politiet sendte en patrulje af sted og mødte syv unge mennesker, som blev noteret ned.

Klokken 20.55 blev poltiet igen kaldt ud til unge, der skabte utryghed. Denne gang var det ved skaterparken i Galten, hvor de samme unge, som blev træffet i Hørning, var til stede. Politiet snakede med de unge mennesker, men ingen blev sigtet for noget.

Klokken 23 anmeldte en 17-årig dreng fra Skanderborg, at han var blevet overfaldet ude ved skaterparken, hvor de unge opholdt sig. Ifølge anmeldelse var han blevet slået i ansigtet med knytnæve, sparket i ansigtet og skubbet ind i en lygtepæl.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at de ved hvem gerningsamnden er.

Tre kvarter senere samme aften blev politiet endnu en gang tilkaldt til skaterparken i Galten, hvor endnu en person var blevet overfaldet. Denne gang var det en 15-årig dreng fra Skovby, der var blevet overfaldet af gruppen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

jwh

Publiceret 17 September 2018 13:47