Modelfoto

Modelfoto

Indbrudsbølge fortsætter i Skanderborg

Nye indbrud ved Hem/ Dørup og i Stilling

 
Sydøstjyllands Politi har i det seneste døgns tid modtaget fire anmeldelser om indbrud i private hjem i Skanderborg Kommune. Det samme antal var der dagen forinden.
På Hemvej ved Hem er der brudt en terrassedør op tirsdag mellem klokken 07.30 og 14. Det er uvist, om der er stjålet noget. I samme område og tidsrum er der på Langkjær sparket en dør ind til et hus. Tyvene har været inde og rode i huset og blandt andet stjålet en dametaske.
I forlængelse af Langkjær ligger vejen Maskedal (ved Dørup og Voerladegård), hvor der også har været to indbrud i de seneste par dage. 
LÆS OGSÅ: 46-årig mand fra Hørning er i kritisk tilstand efter ulykke på motorvejen
Det ene skete tirsdag klokken 11.31, hvor der gik en tyverialarm. Tyvene har først prøvet at sparke en dør op. Da det ikke lykkedes, er der så kastet to sten gennem vinduet. Der er ikke stjålet noget, oplyser politiet.
I går, onsdag, mellem klokken 12.20 og 14.45 var der så igen et indbrud på en landejendom på Maskedal ved Dørup. En rude blev knust, og der blev stjålet lamper. 
 

Stilling

Onsdag klokken 17-22 er der blevet knust et vindue i et soveværelse og stjålet guld- og sølvsmykker på Ægirsvej i Stilling.
På samme vej/område var der tirsdag aften to indbrud indenfor en halv time.
I selve Skanderborg by har der været et indbrud på Ludvig Holbergs Vej onsdag mellem klokken 17.45 og 20. Tyven har opbrudt et vindue og en dør og fået fingrene i et smykkeskrin med smykker.
Politikommissær John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi fortæller, at politiet er opmærksomme på, at der på det seneste har været mange indbrud i kommunen, og at fremgangsmåden minder om hinanden flere steder. Man har ingen konkrete mistænkte, men opfordrer generelt folk til at være opmærksomme på 'unormale' ting som fremmede biler og personer i lokalområdet.
"Det er beboerne, der kender dagligdagen og ved, hvad der er unormalt. Det må de gerne lægge mærke til, for det kan vi bruge noget," siger John Skjødt.
 

Publiceret 12 October 2017 09:30