Indbrud i syv boliger i Skanderborg, Ry og Galten

 
Der har i løbet af weekenden været en hel del indbrud i private hjem rundt omkring i Skanderborg Kommune.
På Ahornvej i Skanderborg er der stjålet flere computere, parfumer og smykker. Det er sket mellem fredag klokken 17 og lørdag klokken 01.10. Tyvene har knust en rude i et værelse.
På Platanvej i Ry er der formentlig stjålet smykker fra en villa, hvor der har været indbrud mellem fredag klokken 20 og lørdag klokken 06. Tyvene har brugt et koben til at knuse en rude i soveværelset.
Der er også anmeldt et indbrud i en villa på Violvej i Ry, hvor der er knust en rude, men formentlig ikke stjålet noget. Indbruddet kan være sket helt tilbage fra den 8. april og frem til i lørdags.
 

Kalvesteg i køleskabet

 
På Krakesvej i Stilling-Gram gik der søndag klokken 00.21 en alarm, der blev udløst af sensorer i en stue. Gerningspersonerne er kommet ind via et vindue på 1.sal og har forsynet sig med en bærbar computer og porcelæn med videre.
I Galten har der været to indbrud i villaer. Det ene er sket på Røddikvej mellem torsdag klokken 16 og søndag klokken 10. Her er der blandt andet stjålet sølvtøj. Tyvene er ifølge politiet kommet ind ved at opbryde et vindue med en hækkesaks.
Det andet er sket på Firkløvervej mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 12, hvor der ligeledes er opbrudt et vindue. Her har tyvene taget småpenge og smykker og været en tur i køleskabet og taget nogle kalvestege med sig.
Endelig har der været indbrud i en landejendom på Nørreskovvej, der ligger nogle kilometer nordvest for Gl. Rye. Her er der stjålet sølvtøj, parfume og smykker. Det er sket mellem fredag klokken 14 og søndag 09.30.
Det oplyser Sydøstjyllands Politi.
 

null

Publiceret 01 May 2017 09:00