Mand tabte 14.000 kroner på p-pladsen ved Statoil i Højvangen.

Mand tabte 14.000 kroner på p-pladsen ved Statoil i Højvangen.

Uheldig mand:

Tabte seddelbundt med 14.000 kroner

Tabte 14.000 kroner på parkeringsplads - ærlig pige afleverede dem til politiet

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

En mand fra Skanderborg var ualmindeligt heldig, efter at han onsdag 26. november havde tabt 14.000 kroner på en parkeringsplads. Finderen af de mange penge var nemlig en ung pige med en meget høj moral.
“Onsdag kom en pige cyklende til politistationen for at aflevere 14.000 kroner, som hun havde fundet på Statoil tanken i Højvangen,” oplyser politiassistent Orla Aagaard fra Sydøstjyllands Politi.
Den slags fortæller politiet ikke højt om i medierne for ikke at blive væltet overende af henvendelser.
Derfor gik der et par dage, inden en midaldrende mand henvendte sig på stationen.
“Han ringede og spurgte meget forsigtigt og undskyldende, om vi måske havde fået indleveret nogle kontanter, for han havde tabt alle de penge, han skulle betale regninger med i december,” fortæller Orla Aagaard.
På overvågningskameraer fra Statoil kunne politiet efterfølgende se, hvordan manden havde været inde på Statoil og på vej ud fumle med sin jakke og derved taber pengene. Umiddelbart efter, han kører fra tanken, viser overvågningskameraet, hvordan pigen finder seddelbundtet.
Hun kan nu se frem til en ekstra julegave i form af findeløn.
“Det er kutyme, når det drejer sig om så store beløb, at give 10 procent i findeløn. Så hun fik 1.400 kroner i findeløn,” siger Orla Aagaard.

null

Publiceret 01 December 2014 15:00