Arkivfoto.

Arkivfoto.

Indbrudstyve stoppet af hunde

To indbrudstyve fra Litauen blev med stor hjælp fra tre hunde stoppet og anholdt af politiet efter indbrud i flere villaer

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Tre hunde skal vist have mange godbidder, efter de natten til tirsdag 30. september havde en stor hovedrolle i anholdelsen af to litauiske indbrudstyve. Det foregik på Holtskovgårdsvej i Skanderborg i tidsrummet 01.55 til 02.55 natten til tirsdag. Her begyndte en hund at gø så meget, så familien i huset vågner.
De får fat i politiet, som kommer ud til gerningsstedet. Her anholder politiet den ene person, hvor efter den anden løber væk. Derfor sender politiet to politihunde af sted efter manden. Den ene hund får fat på manden, som sprayer peberspray mod politihunden.
Det gør politihunden aggressiv, som derfor bider den litauiske indbrudstyv, der efterfølgende bliver anholdt og bragt til stationen sammen med den anden litauiske indbrudstyv.
Ved gerningsstedet havde de to indbrudstyve en bil, som var fyldt med tyvekoster, der blandt andet var en hel del spiritus, mou ntainbike, tøjvare og sportsudstyr. Det oplyser Andreas Bryld Hansen fra Lokalpolitiet i Skanderborg. Begge de to litauiske indbrudstyve er 19 år.

null

Publiceret 01 October 2014 10:00