Arkivfoto.

Arkivfoto.

Flere tilfælde af indbrud i kolonihavehuse

En række kolonihavhusejere har oplevet, at der har været ubudne gæster på besøg

Af
Af Jonas Wrede Hansen

I øjeblikket skal man være på vagt, hvis man er kolonihavehusejer. Der er i hvert fald en indbrudstyv på spil, som har sine øjne rettet direkte mod kolonihavehuse. I løbet af de sidste par dage har politiet således fået fire anmeldelser om indbrud i lige præcis kolonihavehuse.
Tre af tilfældene er sket i kolonihaveforeningen Venezuela på Bellisvej i Skanderborg, og et er sket i Kolonihavehusforeningen Ryhaven på Salatvej i Skanderborg.
I tidsrummet fra torsdag 24. juli klokken 20.00 til torsdag 31. juli klokken 12.00 forsøgte en person at brække en liste af til døren til et kolonihavehus i foreningen Venezuela, men det mislykkedes, og tyven kom derfor aldrig ind i huset. I nabohuset kom indbrudtyven dog ind, hvorfra han stjal to fem liters benzindunke. Det skete i tidsrummet fra onsdag 30. juli klokken 17 til torsdag 31. juli klokken 10.00. 
I samme kolonihavehusforening blev der i tidsrummet fra onsdag 30. juli klokken 16.30 til torsdag klokken 07.45 opbrudt et redskabskur med en ukendt genstand, men der blev ikke stjålet noget.
Til slut har der også været indbrud hos kolonihavehusforeningen Ryhaven på Salatvej i Skanderborg. Det er sket i tidsrummet fra onsdag 30. juli klokken 17.00 til torsdag 31. juli klokken 15.35. Her blev der døre til to skure med et koben, hvorfra der er blevet stjålet tre fem liters benzindunke.
Det oplyser politikommissær Torben Rungstrøm fra Lokalpolitiet i Skanderborg.

null

Publiceret 01 August 2014 13:00