Nye oplysninger i sag om sex-overgreb på børn

Anklageskriftet mod den tidligere leder af opholdsstedet Elverkær er nu færdigt

Statsadvokaten i Viborg har netop færdiggjort anklageskriftet mod den tidligere leder af opholdsstedet Elverkær. Ifølge forsvarer Thomas Kelstrup er der intet nyt at finde i anklageskriftet i forhold til de anklager, der tidligere er blevet fremstillet mod den sigtede. Til gengæld mener Thomas Kelstrup, at der er kommet nye oplysninger som direkte modsiger nogle af de ting og anklager, der hidtil er blevet fremført.
"Vi påstår stadig frifindelse, som vi hele tiden har gjort. Jeg har begæret en ny afhøring af en person i sagen. Der er kommet nogle nye ting frem i lyset, som efter min mening er helt groteske," fortæller Thomas Kelstrup.
Hvad de nye oplysninger indeholder, kan han endnu ikke fortælle. På grund af begæringen om den nye afhøring var den sigtede mand ikke, som ellers planlagt, for retten i går, torsdag, for endnu en gang at få prøvet sin varetægtsfængsling.
"Det var der ingen grund til, for vi vil gerne have afsluttet den afhøring, inden min klient igen skal for retten", siger Thomas Kelstrup.
Manden har nu siddet varetægtsfængslet siden den 3. maj.
Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra anklageren i sagen, Helle Iversen.

Publiceret 21 December 2012 12:15