Lynbehandlingen fik ros fra Venstres Jens Grønlund. Kun hvis der kommer en klagesag kan den hurtige sagsbehandling risikere at blive forsinket. Foto: Boll-
Lynbehandlingen fik ros fra Venstres Jens Grønlund. Kun hvis der kommer en klagesag kan den hurtige sagsbehandling risikere at blive forsinket. Foto: Boll-
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Zitcom-byggeri får hastetur gennem byrådet

Et enigt byråd har vedtaget af fremme et 4.225 m2 stort erhvervsbyggeri i tre etager med p-kælder på Højvangen 4 ud til Ladegårdsbakken, så byggeriet efter alt at dømme kan gå i gang straks i det nye år, inklusive vedtagelsen af en ny lokalplan.

 

Bag projektet står ejeren RBS ingeniør og totalentreprenør A/S, da deres lejer it-firmaet Zitcom ekspanderer og har akut brug for mere plads.

 

Allerhelst skulle byggeriet kunne starte allerede før nytår. Så hurtigt går det dog ikke.

 

Selv om byrådet vil igangsætte lokalplanarbejdet og lave en kort høringsfrist på kun fire uger samt sende sagen til behandling på et ekstraordinært møde i Miljø- og Planudvalget samt i Økonomiudvalget 1. november, så Byrådet samme dag kan behandle den - kan lokalplan og tillæg til Kommuneplan tidligst være vedtaget 31. januar 2018.

 

“Jeg er glad for, at udvalget og byrådet vil gøre det yderste for at hjælpe, da det handler om arbejdspladser,” sagde borgmester Jørgen Gaarde, der lovede, de nærmeste naboer vil blive kontaktet.

Publiceret: 09. Oktober 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere